Referenties

Recente referenties

Baby Mila

Evelyn was onze kraamhulp. Ze heeft ons erg goed op gang geholpen en ze heeft van de kraamweek een feestje van gemaakt! Wat verzet ze een hoop werk! We verheugden ons elke dag weer dat ze kwam en ze heeft ons een hoop goede tips gegeven. Ook met de borstvoeding bleef ze geduldig en ook dit lukte uiteindelijk. Heerlijk fruithapjes elke dag maakte het helemaal top!! Een week om nooit te vergeten!!


Baby Puck

Heel fijn om met Evelyn een goede start te maken. Ze gaf mij vertrouwen en tips, hielp erg goed met de baby maar ook in het huishouden en maakte een feestje van onder andere de fruithapjes 🤗 een gezellige vrouw die duidelijk is in de communicatie. Top!


Baby Teun

We hebben een topweek gehad als nieuw gezin en met Evelyn als steun en toeverlaat. We hebben veel geleerd en kunnen verder met wat we geleerd hebben.


Baby Julie

Super fijne kraamweek gehad! Goede begeleiding en goede tips! Ik kan haar iedereen aanraden


Baby Mikki

Evelyn, wat ben je toch een fijn mens en súper kraamhulp! Ik wens iedere kraamvrouw zo'n fijne hulp! Ga zo door natuurlijk!


Baby Nout

We hebben een super fijne en gezellige week gehad met Evelyn! Het is een lieve vrouw die haar zorg goed afstemt op de behoeften van het gezin en alles duidelijk uitlegt en toelicht. Onze dochter van 3 vond haar ook fantastisch en mist haar nu al. De week is echt voorbij gevlogen en hebben wij als zeer ontspannen ervaren! Deze bijzondere periode zullen we niet vergeten en de heerlijke creatieve fruithapjes al helemaal niet :) Ik wens iedereen zo'n fijne kraamperiode toe!


Baby Bibi

Al snel in mijn zwangerschap wisten we dat we graag Evelyn als kraamhulp wilde. En daar hebben we geen seconde spijt van gehad! Evelyn is een lieve, zachtaardige, zeer kundige kraamhulp die ons een geweldige kraamweek heeft bezorgd door goed voor onze dochter Bibi te zorgen maar zeker ook voor ons als nieuwbakken ouders! Evelyn kan serieus zijn maar houdt ook van een dolletje! Ze weet erg veel en heeft ons dat oo een hele fijne en vriendelijke manier geleerd in die week. En natuurlijk niet te vergeten de lekkere lunch en mooie fruit creaties! Ze maakt er echt een feestje van! Evelyn, bedankt voor je liefde, zorg en aandacht voor Bibi en je ons een heerlijke kraamweek hebt gegeven, iets waar wij met veel liefde op terug kijken!

Veel liefs Niels, Regina en Bibi ?


Baby Bobby

In februari zijn wij de trotse ouders geworden van onze dochter Bobby. Evelyn was onze kraamverzorgster en daar ben ik ongelofelijk blij om! Evelyn is kundig, lief voor de baby en de ouders en ontzettend gezellig!! Ze heeft me veel geleerd in een week tijd en we hebben ook veel gelachen. Ik zou Evelyn aan iedereen aanraden die een kraamverzorgster wilt waarbij je je volledig op je gemak kan voelen en met elke vraag terecht kan. Nogmaals super bedankt namens ons 3e!


Baby Pepijn

Zo, de kraamweek zit er op voor ons. Wat hebben wij weer ontzettend genoten bij de opstart van onze gezinsuitbreiding. Vanaf nu gaan we zelfstandig aan de gang. Een mooi moment om 2 bijzondere mensen ontzettend te bedanken. Vivian Graveland die ons de eerste paar dagen heeft geholpen, en de rest van de kraamweek onze welbekende vertrouwde trots Evelyn Stoop! Jullie zijn beide toppers!! We zijn jullie super dankbaar voor de goede zorgen die jullie ons gegeven hebben. Als er 2 mensen geknipt zijn voor dit vak, zijn jullie dat!! En dan bedoel ik niet jullie beide korte kapsel :):)!! (Grapje) Nogmaals heel veel dank en hopelijk tot snel!! Liefs, Sander, Mariska, Bregje en Pepijn!


Baby Mink

Vanaf dag 1 was er een klik met Evelyn en heeft ze ons uitstekend door de kraamweek heen geholpen. Naast de gezelligheid heeft ze een enorme schat aan ervaring zodat al onze vragen goed werden beantwoord. Alles werd goed uitgelegd door d'r en ze lette goed op het herstel van moeder en ontwikkiling van Mink en had ze twijfels over iets nam ze meteen contact met de verloskundige op zodat wij niet ongerust waren. Ook betrok ze de papa bij alles qua verzorging e.d. van de baby. Als laatste zorgde ze elke dag voor een verse fruitcocktail zodat we onze vitaminetjes binnen kregen. Kortom een top kraamverzorger die ik iedereen aan kan raden!

Groetjes Melvin en Leontien en een dikke knuffel van Mink!


Baby Nikki

Wat hebben wij afgelopen week een super week gehad....
Tess zei zelfs...mam wij hebben echt de leukste zuster, zullen we dr houden?

Spelletjes, watergevecht, serieus zorgen voor ons als gezinnetje, maar ook gezellig kletsen en theetjes drinken....
En wat dachten wij vaak hetzelfde!

Lieve Evelyn, nogmaals super dank je wel voor alles we gaan nog vaak aan afgelopen week terug denken en je zeker missen

? van ons allemaal


Baby Ben

Wat hebben we een heerlijke week gehad met Evelyn! Vanaf het moment dat ze binnenstapte voelde het vertrouwd, Evelyn is een super open persoon met een berg aan kennis en ervaring waardoor ik mij gelijk in goede handen voelde. Met de nodige dosis humor legt ze gedurende de dag ongemerkt heel veel uit over de baby en verzorging, en als je bang bent dat je het niet onthoudt, krijg je alles ook nog geappt, en staat het in het kraamdossier :-).
Ook voor onze dochter Juliette was ze superleuk. Juliette was een beetje sip dat Evelyn ook weer wegging na een week... En wij ook! Want naast de goede verzorging van mij en mijn zoon hebben we ook genoten van alle heerlijke lunches en waanzinnige fruitcreaties!
Ik kan Evelyn aan iedereen aanbevelen, onze kraamweek was oprecht een feestje!


Baby Gina

Werkt met heel veel liefde en passie. Bedankt voor weer zo'n geweldige week hij is voorbij gevlogen!


Baby Lio

Evelyn...
...komt binnen met een lach;
...vraagt hoe alles is gegaan, luistert, geeft adviezen en zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt in hetgeen je zelf gaat doen en/of doet met jouw kind;
...is serieus met een leuke dosis humor;
...verrast je met de leukste en lekkerste etenscreaties;
...zorgt ervoor dat alles tiptop in orde is...
Wij hebben enorm van Evelyn genoten en gaan mede door haar de toekomst met onze zoon vol vertrouwen tegemoet. Dank je wel!!! Je bent een toppertje!!! Groetjes van ons


Baby Evi

Wat zullen we je missen Evelyn! Je bent een geweldige kraamhulp! Wij, en vooral ook Boas, hebben genoten van je enthousiasme, zorgzame en lieve hulp. Het was een week om nooit meer te vergeten!
Je bent een topper!


Baby Finn

Afgelopen april hebben wij voor de tweede keer Evelyn als kraamhulp mogen ontvangen. Wat hebben we weer genoten van haar aanwezigheid. Toen ik wist dat ik weer zwanger was, was er eigenlijk maar 1 optie voor kraamzorg. Ik wilde dolgraag weer Evelyn. Want dat was 2 jaar geleden ook ontzettend goed bevallen. Gelukkig is dit, ondanks dat ik 3 weken eerder beviel, gelukt! Evelyn is een kraamhulp die van aanpakken weet. Ze is er voor het hele gezin. Ook ons zoontje van 2 kwam niks tekort en was dol op haar. De heerlijke fruithapjes waren elke dag een feestje. Ze is zeer kundig met de baby en ze doet haar werk dan ook vol passie. Je kunt met haar lachen, maar ook voor serieuze zaken kun je bij haar terecht. Al met al, een top week gehad met een top kraamhulp! Bedankt!


Baby Samuel

Evelyn heeft ons na de geboorte van onze tweede een fantastische kraamweek bezorgd! Van heerlijke fruitsalades tot het voorlezen van onze oudste tot hele lieve zorg en praktische toepasbare tips. Evelyn is van alle markten thuis en verstaat haar vak als geen ander.


Baby Liam

Wat waren wij tevreden met Evelyn als kraamzorg. Ze is heel professioneel, kundig, lief ,heeft humor , voeld heel goed dingen aan,veel ervaring en staat open om altijd weer nieuwe dingen te ontdekken en ze is ontzettend gezellig ;) Ik had Evelyn maar 1 keer ontmoet en toch voelde ze zo vertrouwd voor me. Ik weet hoe belangrijk de kraamperiode is en ik zeg zelf altijd als je na 8 dagen je kraamverzorgster mist dan was het een goeie. Ik miste Evelyn al in de avonden in de eerste week :). Echt een aanrader!


Baby Siem

Wat een enorm fijne kraamweek hebben wij gehad! Vanaf het eerste moment voelde het goed om Evelyn er bij te hebben in ons gezin! Mij werd even alles uit handen genomen, goede zorg voor de baby en ook erg belangrijk de andere kinderen waren ook heel enthousiast over Evelyn! Evelyn bedankt voor de gezellige week, het was wel even gek dat je er vanmorgen niet was...


Baby Jasmijn

Wat een heerlijke kraamweek hebben we gehad!!! Bedankt voor al je goede hulp (en de heerlijke fruit-creaties???????) Liefs van ons


Baby Hylke

Evelyn is echt een toppertje! We kijken terug op een hele fijne kraamperiode. We hebben veel geleerd van Evelyn. We zijn heerlijk verwend door o.a. de ontbijtjes op bed en het verse fruit. Het was een mooie, leerzame en zeker een hele gezellige week.


Baby Ishai

Top kraamverzorgster! Evelyn heeft ons gezin met veel aandacht, zorg en goede adviezen en gezelligheid de eerste kraamweek door geholpen.


Baby Fedde

Evelyn is een geweldige meid die haar werk supergoed doet. Ze heeft onze kraamtijd echt top gemaakt. Ze nam alles uit handen op een positieve manier, lekker assertief en was echt onderdeel van ons prille gezinnetje. Ze zorgde elke dag weer voor een positieve noot en de nodige vitamines. Ze gaf ons een boost zodat wij het na de kraamtijd helemaal zelf konden doen. Evelyn bedankt voor alles en wij raden je bij iedereen aan! Groetjes Patrick&Rosita!


Baby Vince

Evelyn is na de geboorte van ons tweede kindje (een zoon) bij ons in huis gekomen als kraamhulp. Wij zijn super tevreden over onze kraamtijd met haar. Het was heeeeel gezellig en leerzaam. Evelyn weet echt van aanpakken en heeft kennis van zaken. Daarnaast was ze ook geweldig voor onze dochter van 3 jaar. Ze mist Evelyn nog steeds. We willen jou nogmaals hartelijk bedanken voor de goede zorgen en gezelligheid!! Groetjes, Ronald, Jennifer, Femke en Vince


Baby Toon

Lieve Evelyn, Bedankt voor je hulp in de eerste levensweek van Toon. Je weet van aanpakken... Stijn heeft het nog steeds over je en ik denk ook nog veel aan je...ben blij dat je hier was. We hebben onze draai weer gevonden. Als je in de buurt bent...de thee staat klaar !! kan ik een keer voor jou zorgen...dat is leuk !! -X- van ons ! Barend , Florence, Stijn, Pim en Toon.


Baby Stephan

Wij hebben een super kraamtijd gehad met Evelyn. Behalve behulpzaam en nuttig was het vooral erg gezellig en voelde het niet vreemd met Evelyn (als onbekende) in ons huis. Bij een eventuele tweede zullen we dan ook zeker Evelyn vragen!


Baby Kane

Lieve Evelyn, Wat hebben wij een super kraamweek gehad na de geboorte van onze zoon Kane. We hebben super veel van je geleerd de eerste week en gingen als zelfverzekerde kersverse moeders het ouderschap tegemoet. Wij kijken terug naar een super tijd en raden jou zeker aan bij vrienden en kennissen. Je bent een hardwerkende vrouw die als een wervelwind door het huis heen gaat en ons heeft ontzien, waardoor wij konden groeien als ouders, konden herstellen van de bevalling en genieten van onze kleine man. Bedankt voor een superfijne tijd, bij gezinsuitbreiding kiezen we zeker voor jou als kraamhulp!! Liefs, Gabriela, Chantal en Kane.


Baby Nova

Dankzij Evelyn hebben wij echt een super fijne kraamweek gehad! We hebben een hoop van haar geleerd en zijn enorm in de watten gelegd. Evelyn is een leuke, toegankelijke en gezellige kraamhulp, die haar vak goed verstaat.. echt een topper!!


Baby Pepijn

Lieve Evelyn, wat was het afkicken na onze kraamweek! De verzorging van Pepijn en ons combineerde jij op een hele ontspannen manier met het overbrengen van een enorme berg informatie en handige weetjes. Je enthousiasme over de groei en ontwikkeling van Pepijn werkte aanstekelijk. We vertellen anderen nu nog dat jij stond te juichen naast de weegschaal of een volle poepluier. We hebben genoten van jou aandacht en de manier waarop jij je werk vol passie en toewijding uitvoert. We hopen je in toekomst zeker nog een keer te mogen verwelkomen!


Baby Diogo

Wat was een fijne en gezellige kraamtijd met Evelyn. Ze heeft alle zorg uit handen genomen en je ziet dat ze met ontzettend veel passie en plezier werkt. Toen ik ziek werd heeft Evelyn zelf naar de verloskundige gebeld en voor mij opgekomen. De 2 grote broers van 6 en 4 jaar oud vonden ook leuk om met haar spelen, kleuren en zelfs dansen!! Wij zijn dagelijks verwend met de heerlijkste fruitcocktails. Evelyn, ontzettend bedankt!!


Baby Kick

KRAAMWEEK MET EEN GOUDEN RANDJE Evelyn, wat een topper! Van elke dag maakt zij een klein feestje. Haar goede zorgen, hygiene, gouden handen, professionaliteit, zorgzaamheid, nazorg, adviezen, tips, rust, humor, en overheerlijke fruitcocktails (écht.... alsof je in een resort zit) maakten deze meest bijzondere periode uit ons leven er 1 om nooit te vergeten. Wij zullen JOU nooit vergeten lieve Evelyn :) Dank voor alles, het voelde bijna alsof er een vriendin de deur uit stapte. Wat mooi wat jij ons hebt gebracht: VERTROUWEN, "alles komt goed". Liefs Koen, Kick & Merel


Baby Loïs

3 jaar geleden hebben wij, op aanraden van familie, na de geboorte van onze eerste dochter gekozen voor Kraamzorg Evelyn. Dit bleek een schot in de roos en nu, 3 jaar later bij de geboorte van onze tweede dochter, was er voor ons eigenlijk geen andere optie dan weer voor Evelyn te kiezen. Evelyn regelt alles. Met liefde zorgt zij voor de pasgeborene, de moeder èn de vader. Ze ondersteunt in de zorg voor de kleine, zorgt ervoor dat baby, moeder èn vader genoeg rust hebben, en als iedereen ligt te slapen, worden er ook nog even boodschappen gedaan. Ze maakt schoon, wast, zorgt voor ontbijt, voor de lunch en zet ook alvast het avondeten klaar. Als er kraamvisite is, staat de koffie en beschuit met muisjes al op tafel, voordat de visite goed en wel zit. Tussendoor vond ze ook nog tijd om met onze oudste dochter te spelen die enorm van haar aandacht genoot en nu nog vraagt of Evelyn nog komt vandaag. Ook als het nodig is, is zij er om een goed gesprek te voeren op de rand van het bed of aan tafel. Kortom: Evelyn ontzorgt! Met haar passie, kennis en inzet zorgt ze ervoor dat de ouders de eerste week na de bevalling zich met maar 1 ding bezig hoeven te houden: genieten van de pasgeborene. Evelyn, bedankt voor de geweldige dagen. Bedankt voor de zorg, de steun en je spontane, lieve voorkomen. Wij zullen je aan iedereen aanraden! Liefs, Edwin, Daniëlle, Vajèn en Loïs.


Baby Yaël

Evelyn is bij ons geweest tijdens de kraamweek van Yaël. We hebben een heerlijke week gehad waarbij de tijd is omgevlogen en we echt in de watten zijn gelegd. Onze oudste dochter heeft zich heerlijk vermaakt en was helemaal blij als het Evelyn dag was! Bedankt voor deze mooie bijzondere periode!